Vinn pengar till bröllopsresan

Vinn pengar och far iväg på ditt livs resa

Många brudpar drömmer om att åka på bröllopsresa. Långt ifrån alla gör det eftersom att både tid och pengar tryter. Den finurlige ber om bidrag till bröllopsresan istället för bröllopspresenter av sina gäster. Om man har svårt att överge tanken på bröllopspresenter måste man hitta andra vägar. Bästa sättet att få ihop pengar till resan? Vinn pengar!

Det finns inte några genvägar till budgeten som bröllopsresan kräver. Eller, det beror naturligtvis på var man önskar resa. Svenska bröllopspar drömmer gärna om Maldiverna men reser till Thailand. Om du vill att Maldiverna blir verklighet behöver du skapa en ansenlig budget på egen hand. Att vinna pengar är något alla drömmer om, och det kan vara ett alternativ för att lösa problemet med bröllopsresan. Vinn pengar och lämna Sverige för ett varmare land ett par veckor.

Till att börja med måste det understrykas att man aldrig ska spela för mer pengar än man har råd att förlora. Men det går inte att blunda helt för möjligheterna spel kan öppna upp. Varje år blir många svenska mångmiljonärer på lotto och trav. Vad säger att dina chanser är sämre än deras? Nej, juste. Ingenting! Lär dig spelens ädla konst och håll dina tummar för att tur har mer tur i spel än kärlek, om man får säga så. Vinn pengar och sluta oroa dig för hur ni ska få ihop semesterkassan.

Chanserna att vinna stora summor är av förklarliga skäl begränsade. Därför kanske du hellre ska söka dig mot spel som kräver skicklighet än spel som kräver tur, på så sätt kan du skapa fördelar gentemot konkurrenterna genom att läsa på mer än dem. Fortfarande kommer du att behöva en del tur, men förhoppningsvis lite mindre än tidigare. Stenmark sade ju att han fick mer tur ju mer han tränade.

Egentligen är det i sammanhanget inte särskilt stora summor du behöver vinna för att täcka en bröllopsresa. Om du ska slå till på en bröllopsresa som gör grannarna avundsjuka får du kanske vara beredd på att lägga ut 75 – 100 000 kronor. Det kan du med enkelhet vinna på exempelvis trav. Men kom för Guds skull ihåg att inte spela för mer än du har råd att förlora. Lycka till i jakten på pengarna. Vinn pengar och ta din partner till Maldiverna!

vinn pengar